EVN Топлофикация е в готовност да стартира топлоснабдяването в Пловдив по-рано

...
EVN Топлофикация е в готовност да стартира топлоснабдяването в Пловдив по-рано
Коментари Харесай

EVN в готовност да пусне парното в Пловдив веднага по желание на клиентите

„ EVN Топлофикация ” е в подготвеност да започва топлоснабдяването в Пловдив по-рано при декларирано предпочитание на обособени клиенти.  

Условията за повсеместен старт на сезона са да има три поредни днив които средноденонощната температура да е по-ниска от +12°С градуса, както и прогноза за ниски температури в идващите 7-10 дни. Въпреки че тези условия все още не са налични, само че поради изменящите се външни температури, от централата на топлофикационното сдружение в Пловдив припомнят, че клиентите имат опция да изискат по-ранно включване на абонатната станция в тяхната постройка. За задачата е належащо показване на протокол от общо заседание на сградната етажна благосъстоятелност, в който 2/3 от притежателите документално са изразили единодушието си за това.

Протоколът се дава в офис на EVN в Пловдив или при съответната компания за дялово систематизиране (ФДР). Всички абонатни станции на сдружението имат инсталирани сензори за външна температура, които автоматизирано преустановяват топлоподаването, когато температурата се увеличи над нормативно признатите температури.

Съответно при намаляване на външната температура топлоподаването за всяка една абонатна станция се възвръща автоматизирано за обезпечаване на оптимален комфорт на клиентите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР